Welkom bij By Liek Hair & Gifts

Gespecialiseerd in opsteek- en bruidskapsels 

Herinnering items


Het overlijden van een dierbare laat een groot verlies achter. Veel mensen kiezen ervoor om een plekje in huis te maken of op hun bruiloft ter nagedachtenis. Met een glasblok heeft u een persoonlijk aandenken aan uw dierbare, deze kan op een mooie plek neergezet worden tijdens de huwelijksplechtigheid en daarna thuis in een gedenkhoekje.

Wij kregen na het overlijden van mijn vader een glasblok met een gelaserde 'foto' er in van de begrafenisondernemer. Wat voelde dat goed om te krijgen! Op dat moment dacht ik, dit wil ik ook kunnen en dan liever nog iets persoonlijker maken. Dat is gelukt met foto's als aandenken op deze glasblokken.

De voorbeelden hierboven zijn van mijn vader en mijzelf. Hij was en is mijn inspiratiebron, hij motiveerde mij om mijn dromen te volgen. In verband met privacy zet ik geen andere gemaakte glasblokken online.


Wat kost een foto op glasblok?

 Glasblok 8 x 6 x 2 cm: € 25,00*


Recht of met 2 afgeronde hoeken. 

 Glasblok 15 x 10 x 2 cm: € 39,95*


Met 2 afgeronde hoeken. Om de foto zit een omlijnd motiefje voor een sierlijk effect.

Foto op glas met standaard


Het is ook mogelijk om een foto op glas - met afgewerkte rand inclusief kleine standaard - te laten bedrukken.  Diverse maten mogelijk vanaf € 25,00*

Bij meerdere glasblokken vraag via het contactformulier een offerte aan.

 

 


Het is ook mogelijk:

  • Om foto's van echo's en ook van dieren te bedrukken op glas. 
  • Een logo bedrukken als bijvoorbeeld aandenken jubileum van bedrijf of vereniging. 
  • Minder goede foto's kan ik ook proberen zo mooi mogelijk op glas te zetten. Zie de foto rechtsonder, dit is kwalitatief een hele slechte foto maar met veel emotionele waarde.
  • Hoe beter de kwaliteit, hoe scherper het resultaat. 
  • De foto op glas met standaard is zeer geschikt voor je mooiste trouwfoto. Voorbeelden komen later op de website.


* Kleurverschil: ieder computer- of telefoonscherm toont de kleur anders, dus er is een licht kleurverschil. Ik stuur geen producten op, u kunt ze alleen afhalen. Heeft u vragen? Laat het me weten via het contact formulier.