Welkom bij By Liek Hair & Gifts

Gespecialiseerd in opsteek- en bruidskapsels 

Bruidskapsels aan huis


Welkom!

Je bent aan het rondkijken voor een bruidskapsel en je wil graag weten hoe het allemaal zal gaan en wat handig is om te weten. Bekijk hier alvast deze aandachtspunten en tips.

Belangrijke aandachtspunten en tips

De afspraak voor een proefkapsel wordt gemaakt voor op een maandag of vrijdag.

Draag iets in de kleur van je jurk van de bruiloft tijdens de proefsessie. Dit kan een hemdje zijn, een shirt of gewoon een losse sjaal. We kunnen dan goed zien of het kapsel mooi bij je jurk staat.

Zorg dat je voorbereid bent voor een proefafspraak, dus kijk alvast rond wat je mooi vindt aan kapsels, zodat ik een goed beeld krijg van wat je ongeveer mooi vindt.


Het uitgekozen kapsel moet passen bij de vorm van je gezicht en bij het model van de jurk. Samen kijken we wat het mooiste bij je staat.

Wil je een haarsieraad, een sluier of bijvoorbeeld gipskruid in je trouwkapsel? Zorg dat je deze alvast hebt tijdens het proefkapsel. Nog geen haarsieraad of sluier? Geef het duidelijk aan mij door, dan kan ik wat meenemen. Dit is een belangrijk onderdeel van je kapsel.

Zorg dat we een rustige plek hebben om een proefkapsel te kunnen doen en ook op de trouwdag is het voor allebei prettig als er niet te veel mensen om ons heen lopen. 

Was je haar de dag voor je proefkapsel en trouwkapsel, dat betekent dat je haar helemaal droog is als ik naar je toe kom. Ga niet met nat of vochtig haar slapen. Gebruik geen maskers of crèmespoeling die je haar vettig of slap maken.

Je betaalt na het proefkapsel alvast 100 euro aan en op de trouwdag betaal je het overige deel. 

Je krijgt op je trouwdag een busje haarlak mee. Zo kan je later op de dag nog wat extra haarlak gebruiken mocht dit eventueel nodig zijn.

Hou er altijd rekening mee dat vochtig weer invloed heeft op je bruidskapsel. Regent of sneeuwt het of is het gaan miezeren? Gebruik een paraplu! Ook transpireren en harde wind hebben invloed op een kapsel, hou daar rekening mee. Hier heeft een kapster geen invloed op.

Annuleren van je afspraak kan kosteloos tot 1 week na je proefkapsel.