Welkom bij By Liek Hair & Gifts

Gespecialiseerd in opsteek- en bruidskapsels 


Disclaimer


Bij het bezoek van deze website verwacht je betrouwbare en recente informatie. Hoewel de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan het voorkomen dat je toch onvolledige of onjuiste informatie of prijzen aantreft. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die is opgelopen door de aangeboden informatie.


Auteursrecht


By Liek Hair&Gifts behoudt zich nadrukkelijk het auteursrecht van de inhoud van deze website. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van By Liek Hair&Gifts is het niet toegestaan enige op deze website verstrekte informatie waaronder o.a. afbeeldingen, teksten en video's, te kopiëren, openbaar te maken en/of op welke wijze dan ook op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of te verspreiden.


Heb je suggesties voor verbeteren van de website? Aanvullingen op- of wijzigingen in - de aangeboden informatie? Ik hoor het graag! Je kan het bericht via het contactformulier sturen.


Privacyverklaring


By Liek Hair&gifts vraagt en noteert via o.a. het contactformulier (persoons)gegevens van haar klanten om haar werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, voor terug te bellen, mailen en om naar het juiste adres te gaan voor een afspraak. Het gaat hier om NAW-gegevens en contactgegevens. 

Er worden foto's gemaakt van het proefkapsel, deze foto's worden vertrouwelijk behandeld. De foto's zijn nodig voor geheugensteun op de trouwdag.

Voor haar portfolio verzamelt By Liek Hair&Gifts foto's van gemaakte (bruids)kapsels. Wanneer een persoon herkenbaar in beeld is, wordt er eerst toestemming gevraagd. Ten alle tijden kan er aangegeven worden om een foto te verwijderen.


Als een klant bepaalde informatie liever niet verstrekt, wordt hier natuurlijk gehoor aan gegeven.

De gegevens die By Liek Hair&Gifts noteert zijn alleen bedoeld voor het kundig en juist uitvoeren van de werkzaamheden van By Liek Hair&Gifts. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden strikt vertrouwelijk behandeld. Gegevens van klanten worden maximaal een half jaar bewaard na een laatste contact.